Mouka "00", voda, Lievito Madre (přírodní kvasnice z mouky typu 0 v prášku, kvasnice, mouka z ječmene), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, cherry rajčata, rajče, mozzarella z buvolího mléka, extra panenský olivový olej.
Bacalá, mezi rybími produkty, je jedním z nejnáročnějších, zejména pokud jde o jeho přípravu na vaření: je to ryba, která vyžaduje čas, pozornost a spoustu trpělivosti. S naším receptem se nemusíte na nic soustředit, můžete si vychutnat chutný, moderní a jemný recept za pouhé minuty.
Dalle Crepole sfogliate s těstem z polenty jsme patentovali Crepolini sfogliati s těstem z polenty, které se připravují tak, že se Crepole nakrájejí na proužky o velikosti přibližně 2 cm a suší se v troubě při 280 stupních, posypané hrubou solí. Vznikne z nich jakýsi tyčinka, kterou si můžete křupat kdykoliv během dne, skvělé na aperitivy, k salátům atd.